Új munkatársakkal bővült a Denkstatt csapata

Cross-Boda Borbála környezetmérnök az elmúlt 13 évben környezetvédelmi tanácsadóként dolgozott Magyarországon és az USA-ban. Szeptember óta a Környezetvédelem és Fenntarthatóság üzletágat erősíti due diligence, tervezés és engedélyezés, valamint fenntarthatósági, főként LEED és BREEAM zöld épület projektekben. Bori LEED AP (Accredited Professional), és BREEAM Assessor.

Földesi Marcella a Denkstatt Tervezés és Engedélyezés csapatában dolgozik 2016. január óta, mint környezetvédelmi tanácsadó. Marcella környezetmérnökként végzett a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. Az elmúlt években elsősorban zöldkémiai kutatómunkát végzett, valamint dolgozott szennyvízkezelési üzletágban is.

Gedó Ágota az irodavezetést erősíti idén októbertől. Ágota tanulmányait a budapesti Pázmány Péter Katolikus Egyetemen kommunikáció és média szakon, PR területen végzi. Belépését megelőzően egy építőipari vállalatnál dolgozott szakmai asszisztensként. Ágota cégünknél back office tevékenységekkel, projekttámogatással és rendezvényszervezéssel foglalkozik, amely feladatokat az anyai örömök elé néző Gerlai Laurától veszi át.

Lévai András szeptemberben csatlakozott az EHS IT csapathoz. András első diplomáját a Pécsi Tudományegyetemen szerezte, jelenleg Programtervező Informatikus szakon végez az Eötvös Loránd Tudományegyetem Informatikai karán.

Meiszter Orsolya a Denkstatt informatikai csapatához 2016 augusztusában csatlakozott, ahol kiemelten a Vegyi anyag modullal foglalkozik. Orsi nyár elején környezetmérnökként végzett az Óbudai Egyetemen, ezen kívül munkavédelmi technikus végzettséget szerzett.

Unger Zoltán nyáron csatlakozott az EHS IT csapathoz programozóként. Zoltán évtizedes tapasztalattal rendelkezik környezetvédelmi és hulladékgazdálkodási informatikai szoftverek fejlesztésében. A szakmai érdeklődésen túl szabadidejében küzdősportokkal foglalkozik, „A” kategóriás karate bírói minősítéssel rendelkezik.

Sebestyén Melinda környezetmérnök a Tervezés és Engedélyezés csapat tagja. Melinda irányítási rendszerek kiépítésével és a Think!Legal jogszabály menedzsment rendszerrel foglalkozik.

Kapcsolódó információk: