Think!Legal filmfesztivál sikerek

Immár négy országban (Magyarország, Ausztria, Szlovákia, Románia) érhető el az EHS jogszabályi kötelezettségek professzionális nyilvántartását támogató szolgáltatásunk, a Think!Legal. A szoftvert bemutató 1 perces, angol nyelvű kisfilmünket az alábbi linkre kattintva tekintheti meg, melyet Samaras Daphné és csapata készített.

YOUTUBE LINK

A stop motion technikával készült reklámfilm számtalan filmfesztiválon mérettetik meg a legjobbak között. A következő nemzetközi fesztiválokon szerepel a hivatalos programban:

  • 6th Silicone Valley Film Festival (USA, San Francisco),
  • Colortape IFF (Ausztrália, Melbourne),
  • 15th Urban Mediamakers IFF (USA, Atlanta).

De várjuk a további sikeres nevezéseket is és lehet, hogy hamarosan már a díjakról is be tudunk számolni.

A Think!Legal a jogszabályi kötelezettségeket átlátható módon foglalja össze, így segít megtalálni a kiutat a jogi útvesztőkből. A releváns jogszabályok körét a Denkstatt szakemberei a bevezetéskor személyre szabják, és folyamatosan naprakészen tartják. A szoftver alkalmas több telephely jogszabályi megfelelőségének vizsgálatára, akár több felhasználóval is. A felelősök számára feladatok hozhatók létre, melyekről az érintettek értesítést is kaphatnak.

A Think!Legal segítségével nyomon követhetővé válik a jogszabályi megfelelőség állapota és könnyedén biztosítható a jogszerű működés.

További információ: Jenei Attila, üzletágvezető, Jenei.a@denkstatt.hu, tel: +36 1 239-1206, mobil: 06/20/263-0263 

Kapcsolódó szolgáltatások: