Kötelezettség vállalati managementje

  • Az Ön partnere:
Jenei Attila
Denkstatt Hungary
Jenei Attila

Az EHS jogszabályi kötelezettségek professzionális nyilvántartása és menedzselése

Itthon is elindul a denkstatt Ausztriában már sikeres, de Magyarországon még hiánypótló Think!legal szolgáltatása, amely havi frissítésű környezetvédelmi, munkavédelmi és tűzvédelmi jogszabályi kötelezettségek nyilvántartását, valamint a kötelezettségekből származó feladatok nyomonkövetését teszi lehetővé.

A környezetvédelmi és munkavédelmi jogszabályoknak történő megfelelés alapvető elvárás a gazdasági tevékenységet végző szervezeteknél. A bírságok elkerülésén túl a jogszabályi megfelelőség biztosítja az üzemelés biztonságát, a kiszámíthatóságot és a fenntarthatóságot.

A jogszabályi megfelelőség gyakorlati megvalósítása azonban nagy kihívást jelent, hiszen a több száz jogszabályban előforduló kötelezettségek pontos ismeretét, értelmezését, alkalmazását és az ebből eredő feladatok nyomonkövetését teszi szükségessé, amely egy közepes méretű gazdálkodó szervezet esetében is erőforrás igényes feladat.

Az Ausztriában a felhasználók igényei alapján fejlesztett, auditotok által is elismert, Magyarországon egyedülálló Think!legal lehetővé teszi

A Think!legal egy olyan eszköz, amely egyesíti a jogszabályi kötelezettségeket feldolgozó tartalmat és egy fejlett informatikai alkalmazást, amely segítségével a jogszabályi megfelelőségből származó feladatok hatékonyan koordinálhatóvá és nyomonkövethetővé válnak.

A Think!legal a legtöbb ipari és szolgáltatói tevékenységre vonatkozó, Magyarországon hatályos hazai és európai uniós környezetvédelmi, munkavédelmi és tűzvédelmi jogszabályi környezetet lefedi. A szolgáltatás az alábbi funkciókat kínálja:

Tink!Legal

A szolgáltatás bevezetése és frissítése

A szolgáltatás megrendelése esetén a figyelemmel kísérendő jogszabályi kötelezettségek körét a denkstatt szakértői testre szabják, így a felhasználóknak csak a rájuk vonatkozó kérdésekkel kell foglalkozniuk. A profilozást követően a havi jogszabályi frissítések is testre szabott módon jelennek meg.

A profilozást az ügyfél saját maga is elvégezheti a választott informatikai támogatás segítségével, web alapú alkalmazással, vagy az Envirodata szoftver ügykövető modul segítségével.

Az ügyfél a testre szabást követően saját maga tudja kezelni a jogszabályi megfelelésből származó feladatait.

További előnyök:

További információ: Jenei Attila, üzletágvezető, Jenei.a@denkstatt.hu, tel: +36 1 239-1206 

Kapcsolódó szolgáltatások:

·         Envirodata környezetvédelmi szoftverek