Integrált irányítási rendszer auditor

Az integrált irányítási rendszer auditor képzés során olyan auditorok felkészítése a célunk, akik komptenesen, szakmailag megfelelően képesek ellátni az integrált irányítási rendszer auditját.

  • Az Ön partnere:
Denkstatt Hungary
Barabás Dalma

A gyakorlatorientált integrált irányítási rendszer auditor képzés célja

Az MSZ EN ISO 14001:2005, MSZ EN ISO 9001:2009, MSZ EN ISO 28001:2008 szabványok követelményei szerinti MIR, KIR, MEBIR, azaz IIR belső auditokat végző munkatársak felkészítése feladataik megfelelő ellátására. A vonatkozó szabványismereteken túl az IIR belső auditor képzés képzés célja a szemléletformálás, a konfliktuskezelő készség fejlesztés audit szituációkban.

Kinek szól az IIR auditor képzés?

A Környezetközpontú irányítási rendszer (ISO 14001, EMAS)/ Minőségirányítási rendszer (ISO 9001)/ Munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszer (ISO 28001 vagy OHSAS) bevezetésében, működtetésében, belső és külső auditálásában érintett Megbízottaknak és Vezetőknek, magas szintű, elméleti és gyakorlati ismeretekkel szolgál ez az intenzív tréning.

Az IIR auditor képzés formája, előadók

Az integrált irányítási rendszer auditor tanfolyamon gyakorlatorientált előadások hangzanak el, a hallgatók esettanulmányon alapuló feladatokat és helyzetgyakorlatokat oldanak meg, lehetőség szerint egy cégnél próba auditot hajtanak végre a tanfolyam résztvevői.

A integrált irányítási rendszer auditor tanfolyam az integrált management rendszerek kiépítésében jártas vezető tanácsadók és integrált irányítási rendszer vezető auditorok irányításával folyik.

A végzettség elismerése

A sikeresen vizsgázott hallgatók a DENKSTATT által kiállított eredményes vizsgát igazoló "Integrált irányítási rendszer belső auditor - Integrated managament system internal auditor" kétnyelvű bizonyítványt kapnak. Az IIR auditor oklevél kiadásának feltétele, sikeres írásbeli teszt megírása.

Integrált irányítási rendszer tanfolyam képzés tematika


Az integrált iránítási rendszer auditor képzés során a résztvevők megismerik a belső audit folyamatát a tervezéstől kezdve az audit lebonyolításán keresztül, egészen a javító intézkedések felülvizsgálatáig.
Szituációs gyakorlatokkal nyújt segítséget az auditra történő felkészülésre, illetve az audit lebonyolításának elsajátítására.
A programról a jelentkezők részletes tájékoztatást a tanfolyam megkezdése előtt kapnak.

Kihelyezett Integrált irányítási rendszer belső auditor képzésünkről minden esetben egyedi ajánlatot adunk, kérjük keressen minket!


Kapcsolódó szolgáltatások:
Integrált irányítási rendszer bevezetése
ISO 14001:2004 KIR vezető auditor képzés
ISO 9001 MIR vezető auditor képzés
Képzés
MSZ 28001:2008 MEBIR vezető auditor képzés